Wedstrijd: HO Sports Funtour – Rookie Stop

Deelnemers #HOSportsFunTour #RookieStop let op: de wedstrijd van morgen 15 juni gaat door maar start ivm voorspelde regen een uur later.

Zaterdag 15 juni 2019 organiseert de ZVWC de HO Sports Funtour icm Rookie Stop in Zeeuws-Vlaanderen van 10:00-15:00. Dit is een tour met slalom en figuren wedstrijden voor beginnende waterskiërs.

Eten en drinken: 
’s ochtend kunnen er broodjes besteld worden. Koffie, thee en frisdrank zullen op de wedstrijdlocatie aanwezig zijn. 

LET OP: locatie van deze wedstrijd is op ons eigen terrein: hier.

Wil je kamperen met eigen tent of caravan of overnachten in een chalet? Dan kan dat op Vakantiepark Marina Beach. Dit is de camping waar vlakbij de wedstrijd wordt gehouden. Reserveer op de website van Marina Beach.

De HO Sports Funtour komt overeen met de Rookie Stop wedstrijden. Vind hier het reglement voor de Nederlandse Rookie Stop Wedstrijden. Voor deelname in Nederland aan de Rookie Stop is lidmaatschap van de NWWB vereist.

Voor deelname in België en Zeeuws Vlaanderen aan de HO Sports Funtour is een lidmaatschap van de NWWB of WSV-licentie vereist.  Inschrijven voor België en Nederland aan de HO Sports Funtour gaat via: nele@waterski.be. Download hier het reglement voor de Belgische HO Sports Funtour.

Deelname aan de HO Sports Funtour/ Rookie Stop is € 15,- en contant te voldoen aan de wedstrijdtafel.

Zie hier de andere wedstrijden van de HO Sports Funtour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *