Wedstrijd: HO Sports Funtour – Rookie Stop

Deelnemers #HOSportsFunTour #RookieStop let op: de wedstrijd van morgen 15 juni gaat door maar start ivm voorspelde regen een uur later.

Zaterdag 15 juni 2019 organiseert de ZVWC de HO Sports Funtour icm Rookie Stop in Zeeuws-Vlaanderen van 10:00-15:00. Dit is een tour met slalom en figuren wedstrijden voor beginnende waterskiërs.

Eten en drinken: 
’s ochtend kunnen er broodjes besteld worden. Koffie, thee en frisdrank zullen op de wedstrijdlocatie aanwezig zijn. 

LET OP: locatie van deze wedstrijd is op ons eigen terrein: hier.

Wil je kamperen met eigen tent of caravan of overnachten in een chalet? Dan kan dat op Vakantiepark Marina Beach. Dit is de camping waar vlakbij de wedstrijd wordt gehouden. Reserveer op de website van Marina Beach.

De HO Sports Funtour komt overeen met de Rookie Stop wedstrijden. Vind hier het reglement voor de Nederlandse Rookie Stop Wedstrijden. Voor deelname in Nederland aan de Rookie Stop is lidmaatschap van de NWWB vereist.

Voor deelname in België en Zeeuws Vlaanderen aan de HO Sports Funtour is een lidmaatschap van de NWWB of WSV-licentie vereist.  Inschrijven voor België en Nederland aan de HO Sports Funtour gaat via: nele@waterski.be. Download hier het reglement voor de Belgische HO Sports Funtour.

Deelname aan de HO Sports Funtour/ Rookie Stop is € 15,- en contant te voldoen aan de wedstrijdtafel.

Zie hier de andere wedstrijden van de HO Sports Funtour

Steun de Waterski & Wakeboard sport in Nederland dmv een tikkie

Draag jij de Waterski & Wakeboard sport in Nederland een warm hart toe? Jouw tikkie van € 1,– is voor ons GOUD waard!

Help ons de sport te promoten, sporters te ondersteunen en evenementen te blijven organiseren! Met zoveel mogelijk deelnemers bereiken wij het maximale voor onze sport en sporters! Doe (en deel) een tikkie van € 1,– en wordt zo donateurslid 2018. Klik op het logo:

.

 

Proftraining van wereldkampioen Olivier Fortamps

Het was een eer om wereldkampioen Olivier Fortamps op onze club te mogen verwelkomen. 2 zaterdagen heeft hij onze ZVWC- jeugd getraind. Vorige week zaterdag was het prachtig weer met 24 graden, vandaag een heel stuk kouder: maar die 10 graden heeft de jeugd niet thuis kunnen houden, allen stonden ze in de rij om les te mogen krijgen van Olivier.  Mede door onze sponsoren en sponsorcommissie is dit mogelijk gemaakt. Alle nieuwe tips & tricks zullen ze dan ook aankomend seizoen in de wedstrijden kunnen toepassen en wie weet weer grote prijzen in de wacht slepen!

    Ga verder met “Proftraining van wereldkampioen Olivier Fortamps” lezen

ZVWC-klusdag

Dit jaar zal de klusdag plaatsvinden op 31 maart. Mede dankzij de vele sponsors en leden kunnen we er weer voor zorgen dat het terrein en de slalombaan in goede conditie blijft.

Rookie Tour & Jobe Funtour 2018

zaterdag 23 juni 2018 organiseert de ZVWC de Jobe Fun Tour Rookietour in Zeeuws-Vlaanderen van 9:00-15:00. Dit is een tour met slalom en figuren wedstrijden voor beginnende waterskiërs.

LET OP: locatie van deze wedstrijd is op ons eigen terrein: hier.

Wil je kamperen met eigen tent of caravan of overnachten in een chalet? Dan kan dat op Vakantiepark Marina Beach. Dit is de camping waar vlakbij de wedstrijd wordt gehouden. Reserveer op de website van Marina Beach.

De Jobe Fun Tour komt overeen met de Rookie wedstrijden. Vind hier het reglement voor de Nederlandse Rookie Wedstrijden. Voor deelname in Nederland aan de Rookietour is lidmaatschap van de NWWB vereist.

Voor deelname in België en Zeeuws Vlaanderen aan de Jobe Funtour is een lidmaatschap van de NWWB of WSV-licentie vereist.  Inschrijven voor België en Nederland aan de Jobe Funtour gaat via: jobefuntour@hotmail.com. Download hier het reglement voor de Belgische Jobe Fun Tour.

Deelname aan de Jobe Funtour/ Rookietour is € 15,- en contant te voldoen aan de wedstrijdtafel.

De data van de Jobe Funtour 2018 zijn:

 

De data van de Rookretour 2018 zijn:

Kalender NWWB 2018