Tarieven lidmaatschap

0 - 5 jaar

€0,- per jaar

6 - 11 jaar

€30,- per jaar

12- 17 jaar

€45,- per jaar

18 jaar en ouder

€80,- per jaar

eerste familielid bijdrage bond

€24,- per jaar

elk volgend familielid bijdrage bond

€13,75 per jaar

inschrijfgeld eenmalig p.p.

€25,- per jaar


leder lid is jaarlijks deze contributie verschuldigd. Het lidmaatschap – contributie boekjaar loopt van 1 maart tot 1 maart. De hoogte van de contributie wordt vastgesteld in de algemene ledenvergadering, deze zal jaarlijks omstreeks februari gehouden worden. Van de hier vastgestelde contributie volgt aansluitend een contributie factuur voor het komende seizoen, deze dient binnen twee weken na ontvangst van de factuur overgemaakt te zijn. Wanneer het lidmaatschap in de loop van een boekjaar eindigt, blijft de jaarlijkse bijdrage voor het geheel door het lid verschuldigd. Naast het lidmaatschap betaal je ook vaargeld, dit indien je bij een booteigenaar je ski- of wakeboardbeurt maakt. Een richtlijn is € 15,00 per ski- of slalombeurt.

De ZVWC heeft geen eigen clubboten, waardoor je afspraken dient te maken met ZVWC booteigenaren. Heb je zelf een boot, en is waterskiën of wakeboarden je nieuwe sport, neem ook dan contact op met een ZVWC bestuurslid om lid te worden.

De ZVWC tarieven kunnen beperkt gehouden worden door de samenwerking met Marina Beach vakantiepark, hierdoor zal jaarlijks van de leden wel enige hulp en inzet worden verwacht, voor ieder volwassen lid gelijk.


Introductie

Een introductiebeurt kost € 15,- en dient meteen afgerekend te worden met de booteigenaar. Hiervoor krijg je 12 minuten instructie aan de boom. Een introductiebeurt mag maximaal 2 keer per persoon.

Wij beschikken over een boom (zie afbeelding hiernaast) om gemakkelijker te leren starten en het water uit te kunnen komen.

ZVWC
Adres

Savoyaardsweg
4542 PM Hoek