ZVWC

Info

De ZVWC vaart op de Braakman, een rustig recreatiewater horende bij het Oostappen Marina Beach vakantiepark. Hierdoor hebben we een eigen afgesloten terrein waar kinderen veilig kunnen spelen en de leden een goed ski- en wakeboardwater hebben. Zwemmen kan alleen met een geldig zwemdiploma A of hoger, anders is het dragen van een zwemvest verplicht, ook in de boot. Voor de slalommers is er een slalombaan aangelegd met 6 boeien.

Om goed maar vooral veilig te kunnen waterskiën en wakeboarden is het raadzaam om weinig tot geen wind te hebben. Op ons water in de Braakman betekent dit dat de wind uit noord moet komen; tussen de 290 en 20 graden. Bij weinig wind is zuid ook een prima windrichting. Op de volgende linken kun je redelijk goed aflezen wat de huidige windsnelheid en windrichting is voor Terneuzen.

Het huidige ledenaantal is 47, in de leeftijd van 0 tot 56 jaar. Een minimale leeftijd is er niet, je kunt niet vroeg genoeg beginnen, maar de meeste kinderen beginnen voorzichtig op 2 skies als ze 4 of 5 jaar oud zijn. Een maximale leeftijd is er ook niet, er zijn in de wereld zelfs waterskiërs van 85!

Adres

Savoyaardsweg
4542 PM Hoek