Rookie Tour & Jobe Funtour 2018

zaterdag 23 juni 2018 organiseert de ZVWC de Jobe Fun Tour Rookietour in Zeeuws-Vlaanderen van 9:00-15:00. Dit is een tour met slalom en figuren wedstrijden voor beginnende waterskiërs.

LET OP: locatie van deze wedstrijd is op ons eigen terrein: hier.

Wil je kamperen met eigen tent of caravan of overnachten in een chalet? Dan kan dat op Vakantiepark Marina Beach. Dit is de camping waar vlakbij de wedstrijd wordt gehouden. Reserveer op de website van Marina Beach.

De Jobe Fun Tour komt overeen met de Rookie wedstrijden. Vind hier het reglement voor de Nederlandse Rookie Wedstrijden. Voor deelname in Nederland aan de Rookietour is lidmaatschap van de NWWB vereist.

Voor deelname in België en Zeeuws Vlaanderen aan de Jobe Funtour is een lidmaatschap van de NWWB of WSV-licentie vereist.  Inschrijven voor België en Nederland aan de Jobe Funtour gaat via: jobefuntour@hotmail.com. Download hier het reglement voor de Belgische Jobe Fun Tour.

Deelname aan de Jobe Funtour/ Rookietour is € 15,- en contant te voldoen aan de wedstrijdtafel.

De data van de Jobe Funtour 2018 zijn:

 

De data van de Rookretour 2018 zijn:

Kalender NWWB 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *