Nieuws

2021:

NK Waterski 2021: wát een topprestaties zijn er weer geleverd door de leden van de ZVWC!!

Proficiat Lukas, Kian, Esmee, Nöel, Daniël, Roy en Frank met jullie welverdiende medailles, en dat met deze moeilijke weersomstandigheden!
 

 

EK 2021 jeugd:

Kian en Noël Hamelink beiden in actie op de EK

Open dag 13 juni 2021

Op zondag 13 juni aanstaande organiseert de ZVWC een landelijke NWWB Open Dag. Op deze dag kun je tussen 10:00-15:00 voor 10,- per persoon per waterski- of wakeboardbeurt kennis maken met beide sporten. Aanmelden vóór vrijdag 11 juni bij: secretaris@zvwc.nl

NK Cable Wakeboard &Wakeskate op 23-25 juni te Best

Lees hier verder.

 

Benelux Kampioenschap op 14-15 augustus te Handel

Lees hier verder.

 

NK waterski op 28-29 augustus te Maurik

Lees hier verder.

 

2020:

Vanwege de coronamaatregelen is de wedstrijd verplaatst naar 2021.

2019:

ook dit jaar organiseert de ZVWC weer een wedstrijd: de HO Sports Funtour icm Rookie Stop. Lees verder op deze pagina waar, wat en wanneer: info wedstrijd.

NK 2019 slalom, trick & jump in Maurik:

De ZVWC heeft weer prachtige resultaten neergezet op de NK 2019 in Maurik!

2018:

NK 2018 slalom, trick & jump in Handel:

De ZVWC heeft weer prachtige resultaten neergezet op de NK 2018 in Handel:
slalomskien jongens onder 14: Daniel 1e en Kian 2e
slalomskien meisjes onder 17: Klaske 1e
slalomskien jongens onder 17: Hugo 1e
trickskien jongens onder 17: Hugo 1e
open klasse slalomskien heren: Hugo 3e
open klasse trickskien heren: Hugo 2e

  

Jobe Fun Tour /Rookietour 2018:

zaterdag 23 juni 2018 organiseert de ZVWC de Jobe Fun Tour Rookietour in Zeeuws-Vlaanderen van 9:00-15:00. Dit is een tour met slalom en figuren wedstrijden voor beginnende waterskiërs.

LET OP: locatie van deze wedstrijd is op ons eigen terrein: hier.

Wil je kamperen met eigen tent of caravan of overnachten in een chalet? Dan kan dat op Vakantiepark Marina Beach. Dit is de camping waar vlakbij de wedstrijd wordt gehouden. Reserveer op de website van Marina Beach.

De Jobe Fun Tour komt overeen met de Rookie wedstrijden. Vind hier het reglement voor de Nederlandse Rookie Wedstrijden. Voor deelname in Nederland aan de Rookietour is lidmaatschap van de NWWB vereist.

Voor deelname in België en Zeeuws Vlaanderen aan de Jobe Funtour is een lidmaatschap van de NWWB of WSV-licentie vereist.  Inschrijven voor België en Nederland aan de Jobe Funtour gaat via: jobefuntour@hotmail.com. Download hier het reglement voor de Belgische Jobe Fun Tour.

Deelname aan de Jobe Funtour/ Rookietour is € 15,- en contant te voldoen aan de wedstrijdtafel.

Inmiddels is de Jobe Funtour/Rookietour op ons terrein achter de rug, het was een zeer geslaagde zonnige dag!

 

2017:

NK 2017 slalom, trick & jump in Maurik:

wat een prachtig resultaat afgelopen 20 augustus te Maurik: 7x goud en 2x zilver namen 5 van onze clubleden mee naar huis!

Zaterdag 19 augustus zijn de voorrondes geskied voor plaatsing in de finale van de open klasse. Zondag 20 augustus alle leeftijdscategorieën en de finale open klasse.

Onder de 14 jaar jongens: Daniël de Jonge uit Terneuzen, Nederlands kampioen slalom.
Onder de 17 jaar meisjes: Klaske Julsing uit Terneuzen,  Nederlands kampioen slalom.
Onder de 17 jaar jongens: Hugo Julsing uit Terneuzen, Nederlands kampioen slalom.
35+ dames: Michèle Julsing uit Terneuzen, Nederlands kampioen slalom.
Onder de 17 jaar jongens: Hugo Julsing uit Terneuzen, Nederlands kampioen tricks.
Open klasse mannen: Roy Perdean uit Terneuzen, Nederlands kampioen slalom.
Open klasse mannen: Hugo Julsing uit Terneuzen, 2e plaats slalom.
Open klasse mannen: tricks, Roy Perdean uit Terneuzen, Nederlands kampioen.
Open klasse mannen tricks: Hugo Julsing uit Terneuzen, 2e plaats.

 

EK 2017 slalom, trick & jump in Seseña:

Begin augustus vonden de Europese kampioenschappen slalom, trick en jump plaats in Seseña. Van onze club namen Hugo en Klaske hieraan deel. Knappe prestaties ondanks het extreem warme weer!

 

Jobe Fun Tour Rookietour 2017:

zaterdag 24 juni organiseert de ZVWC de Jobe Fun Tour Rookietour in Zeeuws-Vlaanderen van 9:00-15:00. Dit is een tour met slalom en figuren wedstrijden voor beginnende waterskiërs.

LET OP: locatie van deze wedstrijd is gewijzigd, deze is op Vakantiepark Marina Beach: ROUTE

Wil je kamperen met eigen tent of caravan of overnachten in een chalet? Dan kan dat op Vakantiepark Marina Beach. Dit is de camping waar ook de wedstrijd wordt gehouden. Reserveer op de website van Marina Beachen zet bij ‘opmerking’: overnachten op veld N ivm waterskiewedstrijd. Heb je vragen, bel Jacqueline 06-40413020.

De Jobe Fun Tour komt overeen met de Rookie wedstrijden. Vind HIER het reglement voor de Nederlandse Rookie Wedstrijden. Voor deelname in Nederland is lidmaatschap van de NWWB vereist en een éénmalige licentie ad € 10,– die verrekend wordt bij jouw inschrijving.

Voor deelname in België is een lidmaatschap van de NWWB en een internationale licentie ad € 7,50 vereist. Om de licentiepas te regelen kun je mailen naar wendy@nwwb.nl voor jouw persoonlijk inloggegevens. Inschrijven voor België gaat via: jobefuntour@hotmail.com. Download hier het reglement voor de Belgische Jobe Fun Tour.

Wakeboardwedstrijd:

aanstaande 26 en 27 mei 2017 organiseren 3 leden van de ZVWC een wakeboardwedstrijd op locatie Marina Beach: Wet 2017. Het evenement zal in het teken staan van de internationale Lowlandstour Wakeboarden maar daarnaast zullen tal van activiteiten georganiseerd worden waarbij watersport en plezier maken de verbindende factor is.

2016:

NK 2016 slalom, trick & jump in Handel:

Afgelopen zondag 10 juli werden op de Rooye Plas in Handel (Brabant) de Nederlandse Kampioenschappen Waterski 2016 gehouden.

Zowel in de leeftijdscategorie als in de Open Klasse slalom en trick vielen 2 Zeeuws-Vlaamse waterskiers in de prijzen. Klaske Julsing (13 jr) werd 1e in de leeftijdscategorie onder 14 jaar slalom. Ze scoorde met 2 boeien aan een snelheid van 55 km/uur. Hugo Julsing(15 jr) werd 2e in de leeftijdscategorie onder 17 jaar in zowel slalom als trick. Hij scoorde met 2,5 boei aan een snelheid van 58 km/uur bij slalom en 2280 punten bij trick.Beiden werden 3e met slalom  in de Open Klasse, alle leeftijden.Begin augustus mogen Hugo en Klaske meedoen met het Nederlands Waterski team aan de Europese Kampioenschappen te Recetto in Italië. Zij zullen met nog 3 andere kinderen uitkomen voor Nederland in hun leeftijdscategorie.

  

2015:

Benelux 2015 kampioenschappen:

Een week later zijn er wederom door Hugo prijzen in ontvangst genomen. Dit keer in competitie tegen België en Luxemburg op de Benelux Kampioenschappen: 2e plaats op het onderdeel trick en ook 2e plaats op het onderdeel slalom! Op het onderdeel trick heeft hij ook nog een PB gescoord: 2250p!

 

NK 2015 slalom, trick & jump in Handel:

Ook dit jaar zijn de Nederlandse kampioenschappen weer gehouden in Handel, en wel op 13 september 2015. Supertrots zijn we op onze leden Hugo, Klaske, Mies, en Roy. De maandenlange trainingen in binnen- en buitenland hebben geresulteerd in verschillende podiumplaatsen voor deze slalom- en trickskiërs!

Klaske Julsing 1e op onderdeel slalom in categorie meisjes onder 14 jaar

Hugo Julsing 1e op onderdeel slalom in categorie jongens onder 14 jaar

Hugo Julsing 3e op onderdeel tricks in categorie open men

Hugo Julsing 1e op onderdeel tricks in categorie jongens onder 14 jaar

Roy Perdaen 2e op onderdeel slalom in categorie open men

Roy Perdaen 1e op onderdeel tricks in categorie open men

Michele de Smet 3e op onderdeel slalom in categorie dames 35+

EK 2015:

Trots op de prestaties van onze leden Hugo & Klaske Julsing op de EK Youth 2015 in Rome tesamen met Team NL!

2014:

NK 2014 slalom, trick & jump in Handel:

De Nederlandse kampioenschappen zijn dit jaar gehouden in Handel, op zaterdag 13 en zondag 14 september 2014. Van onze club deden er 3 leden mee, en alle 3 Nederlands kampioen geworden!

Klaske Julsing uit Terneuzen is eerste geworden in de leeftijdscategorie meisjes tot 14 jaar op het onderdeel slalom.

Haar broer Hugo Julsing is eveneens eerste geworden op het onderdeel slalom maar ook eerste op het onderdeel tricks, beiden in de categorie jongens tot 14 jaar.

Tijdens deze Nederlandse kampioenschappen is Roy Perdaen uit Terneuzen eerste geworden in de categorie open klasse op het onderdeel slalom.